Rommelmarkt Patersmarkt Izegem

ROMMELMARKT - Organisatie JOVAN

32ste PATERSMARKT IZEGEM

rommel-brocante-antiek-curiosa-jaarmarkt

ROESELAARSESTRAAT

(van Kapucijnenlaan tot Ommegangstraat)

zondag 27 MEI 2018
vanaf 7 uur

VOLZET !!

Iedereen die inschrijft, dient zich te houden aan alle wetten i.v.m. verkoop op de openbare weg die gelden op 27 MEI 2018.
Iedereen dient zich neer te leggen bij de beslissingen van de inrichters, de bevoegde Ministeries en het Stadsbestuur van Izegem.

De verkoop van dieren, wapens en bij de wet verboden artikelen is verboden Voor de verkoop van voeding en drank en opstellen van attracties dient contact opgenomen te worden met de inrichters.

 


Deelname in de onkosten voor de rommelmarkt (verkoop tweedehandsgoederen) bedraagt 15,00 EUR per stand van 10 lopende meter met auto op de standplaats.

Deelname in de onkosten voor de verkoop van nieuwe producten (marktkramers) bedraagt 20,00 EUR per stand van 10 lopende meter met auto op de standplaats.

Voeding, drank, attracties op aanvraag en andere voorwaarden.


Deelname is pas definitief bij betaling van het standgeld op rekening BE06 7755 8483 2522 van JOVAN met vermelding “Patersmarkt Izegem”.

Bij betaling de dag zelf (indien nog plaats !!!) is het standgeld 25 EUR voor tweedehandsgoederen en 30 EUR voor nieuwe goederen.

Bij annulatie na 11 mei 2018 worden geen standgelden meer terugbetaald. Bij iedere annulatie, ongeacht het tijdstip, wordt er steeds 4,00 € annulatiekosten aangerekend.

Net als vorig jaar wordt het standnummer en de juiste locatie van de standplaats per e-mail of per brief vooraf toegestuurd zodat de standplaats ’s morgens zonder problemen ingenomen kan worden.

Praktische weetjes:

  • De standen kunnen ingenomen worden vanaf 6.00 u en mogen niet ontruimd worden voor 18.00 u.
  • De wagens blijven op de standplaats.
  • Afval achterlaten = sluikstorten = boete door politie.
  • Bij politiebevel is er geen verkeer meer mogelijk vanaf 9.00 u.
  • De standplaatsen die niet ingenomen zijn tegen 7.30 u worden terug eigendom van de inrichters

Meer info : Tel. 050 38 28 83 – GSM 0485 104 690 – www.jovan.be – e-mail : info@jovan.be

Hoe de Patersmarkt te Izegem bereiken ? Autoweg E403 – afrit 6 – richting Izegem (Rijksweg) – aan 1ste rotonde : derde afslag